Novak Djokovic laat voor het eerst van zich horen: "Ik apprecieer alle steun enorm"

  Novak Djokovic hoopt dat hij toch nog zijn titel kan verdedigen op de Australian Open.

  Terwijl Novak Djokovic in een detentiehotel in Melbourne zijn lot afwacht, heeft hij op sociale media de mensen bedankt voor alle steun. "Het wordt enorm geapprecieerd", zegt de nummer 1 van het mannentennis.

  "Bedankt aan de mensen over de hele wereld die me voortdurend steunen. Ik voel jullie steun en het wordt enorm geapprecieerd", postte Novak Djokovic in zijn Instagram-story.

   

  De 20-voudige Grandslam-winnaar had van de staat Victoria een medische uitzondering gekregen om deel te nemen aan het eerste grandslamtoernooi van het jaar, maar dat volstond bij de grenscontrole niet om Australië binnen te mogen.

  Djokovic vertoeft al 2 dagen in een detentiehotel in Melbourne. Maandag proberen zijn advocaten in een beslissende hoorzitting om de sterspeler toch nog aan de start te krijgen van de Australian Open.

  De bedankingswoorden van Novak Djokovic op Instagram

  Familie van Djokovic: "Ze houden Novak vast als een gevangene"