Auckland zegt af voor WK voor clubs, AS Pirae uit Tahiti vertegenwoordigt Oceanië

 vr 31 december 2021 11:59

AS Pirae is door de wereldbond FIFA toegevoegd aan het deelnemersveld voor het WK voor clubs. De voetbalclub uit Tahiti neemt de plaats in van Auckland City. Auckland kan door de geldende coronaregels in Nieuw-Zeeland niet naar de Verenigde Arabische Emiraten reizen, waar van 3 tot 12 februari gevoetbald wordt.

Pirae is nu het vertegenwoordigende team van de voetbalfederatie van Oceanië (OFC). De andere deelnemende ploegen aan het WK voor clubs zijn Monterrey (Concacaf), Chelsea (UEFA), Palmeiras (CONMEBOL), Al Hilal SFC (AFC), Al Ahly (CAF) en Al Jazira (als kampioen van de Verenigde Arabische Emiraten).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.