Ga naar de inhoud

Lokeren-Temse dient klacht in tegen (Gentse) hooligans die amok maakten op Daknam

 do 9 december 2021 15:40

Een groepje amokmakers, vermoedelijk gelinkt aan AA Gent, heeft de match tussen Lokeren-Temse en Zelzate op stelten gezet. De fusieclub uit de 2e amateurklasse dient een klacht in om de kosten op de schuldigen te verhalen.

Lokeren-Temse en Zelzate speelden gisteren een derby in 2e amateur toen er plots een handjevol hooligans met wit-blauwe maskers opdoken en de boel kort en klein probeerden te slaan, ook in de kantine. Uiteindelijk moest een politiemacht de onruststokers bij elkaar vegen.

 

Bij Lokeren-Temse reageren ze verontwaardigd op de gebeurtenissen. "Jonge kerels die zich voordeden als aanhangers van Zelzate hebben de avond van vele echte supporters gehypothekeerd en ook nog eens voor heel wat schade gezorgd."

 

"Wij veroordelen dit 'supporters'geweld met klem en zullen onze volledige medewerking verlenen aan het politieonderzoek. Wij dienen als club ook een klacht in om de schuldigen te bestraffen en de kosten op hen te verhalen."

2e Afdeling VV A
KSC Lokeren-Temse
einde
2-1
KVV Zelzate

Beelden van de heethoofden die tekeergaan op Daknam

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.