Ga naar de inhoud

Oscar Riesebeek breekt bekken bij verkenning Roubaix, Leysen vervangt hem

 vr 1 oktober 2021 16:17

Pech voor Oscar Riesebeek bij de verkenning van Parijs-Roubaix. De Nederlander werd na een smak op de kasseien afgevoerd naar het ziekenhuis, waar ze een breuk in zijn bekken vaststelden. Senne Leysen zal hem zondag vervangen bij Alpecin-Fenix.

Oscar Riesebeek zal nog wat langer moeten wachten op zijn debuut in Parijs-Roubaix. Tijdens de laatste verkenning van de kasseien met de ploeg kwam de 28-jarige Nederlander ten val, waarbij hij zijn bekken brak.

 

 Bij Alpecin-Fenix mag Senne Leysen, die sowieso al als reserve mee was bij de verkenning, invallen voor Riesebeek voor de Helleklassieker. Hij mag nu zondag Mathieu van der Poel (maar ook Jasper Philipsen en Tim Merlier) bijstaan. Voor Leysen is het zijn 3e deelname aan Parijs-Roubaix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.