Ga naar de inhoud

Beerschot en Will Still gaan "in onderling overleg" uit elkaar

 ma 7 juni 2021 11:09
Will Still
Will Still als T1 van Beerschot.

Will Still is geen werknemer meer van Beerschot. De coach en de club hebben beslist dat hun wegen scheiden. Na de komst van Peter Maes als T1 zou Still sowieso een stapje opzij moeten zetten. Maes werd twee weken geleden aangekondigd als nieuwe hoofdtrainer op het Kiel.

Will Still was in totaal drie seizoenen actief bij Beerschot. Hij stond in 111 officiële wedstrijden aan de zijlijn en bracht Beerschot als assistent mee naar 1A.

 

"Uiteraard betreurt het bestuur dat we in gezamenlijk overleg hebben moeten beslissen om het contract vriendschappelijk te beëindigen", vertelt Jan Van Winckel op de website van Beerschot. 

 

"We hebben met alle coaches de voorbije weken veel gesproken om dit toch te laten werken. Maar ik denk dat onze beslissing uiteindelijk de beste is voor Will en Beerschot."

 

"Will is een absolute vakman en heeft het potentieel om een fantastische coach te worden, een van de beste in België. Door nu tijdelijk afscheid te nemen, houden we alle opties open om in de toekomst weer met elkaar te werken."

 

Will Still kijkt vooral met dankbaarheid terug op zijn periode op het Kiel, zo laat hij weten. Hij kreeg de kans om het T1-schap over te nemen toen Hernan Losada in volle seizoen de oversteek maakte naar de Amerikaanse competitie.

 

"Ik ben geen trainer meer van Beerschot, maar ik blik terug met een goed gevoel, dankbaarheid en trots", zegt Still.

 

"Ik mocht en kon m'n stempel drukken als assistent en in januari van dit jaar werd ik de jongste hoofdcoach van België. Dat zal ik nooit vergeten en daarvoor zal ik de club altijd dankbaar zijn."

Tweet van Beerschot:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.