Ga naar de inhoud

Aanvallende voetballer vervolgd voor exhibitionisme

 wo 6 mei 2020 08:43
Farid El Melali
Farid El Melali had net zijn contract verlengd.

De flankaanvaller van de Franse club Angers Farid El Melali (22) moet voor de rechter verschijnen voor exhibitionisme. Volgens de politie was hij aan het masturberen voor de woonst van een meerderjarige buurvrouw.

Angers, een middenmoter in de Ligue 1, kondigde maandag de contractverlenging aan van Farid El Melali. Nu komt er uit Frankrijk ander nieuws binnen over de Algerijnse aanvaller: hij moet binnenkort voor de rechter verschijnen wegens exhibitionisme.

 

El Melali werd maandagavond in Angers aangehouden. Op verdenking van exhibitionisme werd de voetballer in voorlopige hechtenis geplaatst. Gisteren werd hij weer vrijgelaten.

 

Buren van de jonge aanvaller trommelden maandag de politie op. Volgens hen was El Melali aan het masturberen voor de woonst van een meerderjarige buurvrouw, die een klacht heeft neergelegd. De feiten deden zich voor op de gemeenschappelijke binnenplaats van enkele woningen.

 

Volgens de advocate van de speler heeft haar cliënt toegegeven dat hij ongepast gedrag heeft vertoond.

 

Enkele weken geleden heeft El Melali gelijkaardige feiten gepleegd, aldus het parket. Hetzelfde slachtoffer kon toen de verdachte niet identificeren. De speler van Angers heeft uiteindelijk de feiten bekend. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.