Ga naar de inhoud

Opvallend: Waasland-Beveren-coach wijst aan waar het fout zal lopen

 ma 16 december 2019 14:00

Speeldag 19 in de Jupiler Pro League behoort weer tot het verleden. Tijd om een paar opvallende zaken op te sommen die u mogelijk gemist hebt. Van een helderziende coach over een worstelpartij tot een resem knappe doelpunten.

De Beverse linkerflank

Waasland-Beveren heeft een zwakke partij achter de rug tegen Racing Genk (4-1). Een beetje voorspelbaar, zeker omdat coach Mercier vooraf wist waar het fout zou lopen.

 

Op een tweet met de opstelling van zijn team wijst hij naar de linkerflank. U mag 3 keer raden waar de doelpunten van Genk vandaan kwamen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Worstelen in Charleroi

Ook rode lantaarn Cercle Brugge heeft geen vuist kunnen maken. De vereniging was zaterdag een eenvoudig slachtoffer van Charleroi (3-0).

 

Jonathan Panzo zet zich nochtans flink in. Maxime Busi moet zijn strafste worsteltechnieken bovenhalen om de 19-jarige verdediger tegen te houden.

De hand van Vanheusden

De cameraman in Standard wil beelden schieten in de spelerskring voor de topper tegen Anderlecht (1-1). Dat is niet naar de zin van Zinho Vanheusden. Tot twee keer toe duwt de aanvoerder de lens weg.

De hand van Perica

Moeskroen-aanvaller Stipe Perica heeft Moeskroen de zege bezorgd op het terrein van KV Kortrijk (1-2). Dat kan Yves Vanderhaeghe moeilijk verkroppen. Na de match weigert de KVK-coach de hand van de Kroaat.

Mpoku en de harde kern

Na zijn roekeloze trap in Moeskroen moet Paul-José Mpoku de klassieker tegen Anderlecht missen. Om de match goed te kunnen volgen, zet hij zich in de harde kern van Standard.

Panna's

In Club Brugge - KV Mechelen (3-0) regent het poortjes. Dennis begint, De Camargo volgt zijn voorbeeld. De aanvaller van KV Mechelen wordt uiteindelijk afgestopt door Brandon Mechele.

Goals, goals, goals

De goalgetters hadden er het voorbije weekend zin in. Bij Zulte Waregem mikken Govea (2x) en De fauw de bal in de haak.

Ook de vrije trap van Antwerp-speler Refaelov is onhoudbaar.

De mooiste van het weekend is van Dennis. De aanvaller van Club Brugge imiteert Luis Suarez met een hakbaldoelpunt.

Het fantasietje van Maehle

Ook Genk-verdediger Maehle maakt bijna een beauty, maar zijn rabona wordt nog weggekopt door zijn collega van Waasland-Beveren.