Opvallend: Waasland-Beveren-coach wijst aan waar het fout zal lopen

  Speeldag 19 in de Jupiler Pro League behoort weer tot het verleden. Tijd om een paar opvallende zaken op te sommen die u mogelijk gemist hebt. Van een helderziende coach over een worstelpartij tot een resem knappe doelpunten.

  De Beverse linkerflank

  Waasland-Beveren heeft een zwakke partij achter de rug tegen Racing Genk (4-1). Een beetje voorspelbaar, zeker omdat coach Mercier vooraf wist waar het fout zou lopen.

   

  Op een tweet met de opstelling van zijn team wijst hij naar de linkerflank. U mag 3 keer raden waar de doelpunten van Genk vandaan kwamen.

  Worstelen in Charleroi

  Ook rode lantaarn Cercle Brugge heeft geen vuist kunnen maken. De vereniging was zaterdag een eenvoudig slachtoffer van Charleroi (3-0).

   

  Jonathan Panzo zet zich nochtans flink in. Maxime Busi moet zijn strafste worsteltechnieken bovenhalen om de 19-jarige verdediger tegen te houden.

  De hand van Vanheusden

  De cameraman in Standard wil beelden schieten in de spelerskring voor de topper tegen Anderlecht (1-1). Dat is niet naar de zin van Zinho Vanheusden. Tot twee keer toe duwt de aanvoerder de lens weg.