Spring naar de inhoud

Toumani Camara en Portland geven eerste overwinning uit handen in absolute slot tegen New Orleans

za 26 oktober 2024 09:22
Toumani Camara.

Toumani Camara heeft met de Portland Blazers net naast een eerste overwinning van het NBA-seizoen gegrepen. Op speeldag 2 gaf het een mooie voorsprong weg in de slotfase tegen New Orleans.

Zo goed als heel de wedstrijd aan de leiding, maar toch geen zege. De Portland Blazers, met Toumani Camara, hebben ook hun tweede wedstrijd van het nieuwe NBA-seizoen verloren. Al zag het er dus lange tijd rooskleurig uit.

Na het eerste kwart leidde Portland met 27-15 en ze gingen rusten met een voorsprong van 10 punten. Maar in het vierde kwart kwam New Orleans helemaal terug. Met nog 8 minuten te spelen stond er een 91-91-tussenstand op het bord.

De Pelicans gingen op en over Portland, maar in de laatste 2 minuten ging het steeds op en af tot Brandon Ingram met nog 5 seconden op de klok de 105-103 binnen wierp. Na een ultiem blok van Jones eindigde de wedstrijd ook met 105-103 in het voordeel van New Orleans.

Camara stond net geen 25 minuten op het veld en was goed voor 5 punten, 6 rebounds en 2 assists.

LA Lakers winnen na comeback

Ook de LA Lakers hebben na een comeback gewonnen tegen de Phoenix Suns met Kevin Durant. In het tweede kwart stonden de Lakers 22 punten achter, maar met een geweldige Anthony Davis en LeBron James keerden de Lakers de wedstrijd om. Davis was goed voor 35 punten, James voor 21. Het werd uiteindelijk 116-123.

Bronny James bleef de hele wedstrijd op de bank zitten. Voor de LA Lakers is het de eerste keer sinds het seizoen 2010-2011 dat ze hun eerste 2 wedstrijden winnen.