Een unieke ervaring meemaken op de Paralympische Spelen? Ruben Van Gucht nodigt jou uit bij "Een dag in Parijs"

 di 27 augustus 2024 20:35

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ook de Paralympische Spelen beloven een waar volksfeest te worden. Vanaf 29 augustus zal Ruben Van Gucht in het dagelijkse magazine "Een dag in Parijs", samen met een paralympiër en een BV, terugblikken. En ook jij kan erbij zijn.

Het geweldige Pavillon Elysée Té zal straks het decor vormen voor het Lotto Paralympic Belgium House. Vanuit dat historische gebouw zal Ruben Van Gucht dagelijks omstreeks 22 uur het magazine "Een dag in Parijs" - te bekijken op VRT 1 en VRT MAX - presenteren.

En onze presentator nodigt jou uit om daarbij te zijn. Vanaf 29 augustus tot en met 7 september kan je gratis langskomen.

 

Het volstaat om een mailtje te sturen naar onderstaan adres.

Aangenaam gezelschap overigens verzekerd.


Iedere dag zal er een paralympiër samen met Van Gucht terublikken op de dag. Daarnaast schuift er telkens een bekende sportliefhebber aan, die zich een dag lang onderdompelt in de Paralympische Spelen.

 

Alvast enkele namen: Koen De Bouw, Imke Courtois, Danira Boukhriss Terkessidis, Fien Germijns, William Boeva, Linde Merckpoel, Sven De Leijer, Viktor Verhulst, Ine Beyen en ​ Niels Destadsbader.