Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Wolfpack wordt "T-Rex Pack" in de Vuelta: Quick Step trekt met nieuwe naam en shirt naar Spanje

 do 15 augustus 2024 16:33

Het Vueltapeloton is gewaarschuwd: Landismosaurus Rex, Asgreeniraptor en T-Knox trekken dit weekend met bloeddorst naar Portugal voor de start van de Ronde van Spanje. Soudal-Quick Step zal voor de gelegenheid T-Rex Quick Step heten, om een lijmmerk van hoofdsponsor Soudal te promoten. Dat gaat gepaard met opvallende nieuwe shirts.

Het team van Patrick Lefevere start zaterdag in Lissabon met een duidelijk doel voor ogen: kopman Mikel Landa, die eerder deze zomer al vijfde werd in de Tour, naar het eindpodium begeleiden.

 

De blauwe brigade zal dat doen onder een (tijdelijke) nieuwe teamnaam: T-Rex Quick Step, vernoemd naar een lijmmerk van hoofdsponsor Soudal. De nieuwe shirts, met kleurscheuren en een groot T-Rex-logo, zijn volledig in thema.

 

"De dinosauruskop is heel uniek in het peloton, het valt enorm op tussen de rest van de shirts. Ik denk dat dit een iconisch ontwerp is, dat de mensen zich nog lang zullen herinneren", is Landa alvast enthousiast.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: