Italiaan Tamberi verliest trouwring in Seine bij "oncontroleerbaar enthousiast" vlaggenzwaaien: "Sorry, liefste"

 za 27 juli 2024 13:50

Gianmarco Tamberi kan maar beter met een gouden medaille naar huis keren. De olympische kampioen in het hoogspringen verloor tijdens de openingsceremonie zijn trouwring in de Seine. "Te veel water, te veel afgevallen of was het dat oncontroleerbaar enthousiasme?", vraagt de Italiaanse vlaggendrager zich af op Instagram.

Video niet meer beschikbaar
Onze excuses, maar deze video is niet langer te bekijken via sporza

"Het spijt me mijn liefste. Het spijt me zo."

 

Als je dat leest bij een Instagrambericht van Gianmarco Tamberi, weet je dat de Italiaan in nesten zit.

 

De olympische kampioen hoogspringen moet zich verontschuldigen bij zijn vrouw, omdat hij zijn trouwring verloren is tijdens de openingsceremonie op de Seine.

 

Hoe kan het ook anders? Tamberi zwaaide wel erg enthousiast met de vlag van zijn land. Daarbij raakte hij dus iets heel kostbaars kwijt.

Als je wilt, vernieuwen we onze geloften mét nieuwe ringen.

Gianmarco Tamberi

"Te veel water, te veel afgevallen of het oncontroleerbaar enthousiasme? Waarschijnlijk een combinatie van de drie dingen", zoekt hij een verklaring.

 

"Plots zag ik mijn ring vliegen. Ik kreeg een sprankel hoop, maar helaas stuiterde die naar de verkeerde kant. Het was een moment dat een eeuwigheid leek te duren."

 

Is het een voorteken? "Ik geloof dat als het de bedoeling was, er geen betere plek bestaat om mijn ring te verliezen."

 

"Als je wilt, gooien we die van jou ook in de rivier, zodat ze voor altijd samen zijn. En vernieuwen we onze geloften mét nieuwe ringen", stelt Tamberi een goedmaker voor.

 

Een aanbod waar zijn vrouw oren naar heeft, of neemt ze enkel genoegen met olympisch goud?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: