"Dat is fussball" gemist? Bekijk de eerste aflevering met Arno The Kid, Wesley Sonck en Romeo Vermant

 za 15 juni 2024 01:05

De EK-opener was ook het startschot van "Dat is fussball", de video-podcast waarin Tess Elst met drie gasten nakaart over de drukke voetbaldag. Voor de eerste aflevering waren Arno The Kid, Wesley Sonck en Club Brugge-speler Romeo Vermant de centrale gasten. Bekijk de eerste aflevering op VRT MAX!

In deze aflevering ontdek je

  • Wat Romeo Vermant heeft opgestoken van het Duitse spel
  • Voor welk land Charles De Ketelaere zou spelen als hij geen Belg was
  • Hoe goed het Duits is van onze Rode Duivels
  • Wat het verschil is tussen deze selectie en de WK-selectie
  • Welke "goede vriend" een plekje bij de Rode Duivels zou verdienen
Met Arno The Kid, Wesley Sonck en Romeo Vermant
Duitsland heeft Schotland overrompeld in de openingsmatch van het EK voetbal en dat deed Tess ook in de eerste aflevering van Dat is fussball. Samen met Wesley Sonck, Romeo Vermant en Arno The Kid analyseerde ze de openingsmatch en blikte ze alvast vooruit naar de wedstrijd van de Rode Duivels. En o ja, een opwaaiende kilt passeerde ook de revue.
vrijdag 14/0633 min
Gerelateerd: