Ga naar de inhoud

Koen Casteels gaat na het EK onder de lat staan bij Saudische promovendus

 ma 10 juni 2024 17:44
Koen Casteels met het shirt van zijn nieuwe werkgever.

Koen Casteels zet na het EK in Duitsland zijn carrière voort in Saudi-Arabië. Na 9 seizoenen bij Wolfsburg gaat de Belgische doelman onder de lat staan bij Al-Qadsiah, de kampioen in de Saudische tweede klasse.

Na bijna een decennium bij Die Wölfe liep het contract van Koen Casteels af bij Wolfsburg. Nog voor de start van het EK heeft hij al een nieuwe club gevonden.

 

Anderlecht toonde interesse, maar de Belgische doelman kiest voor een avontuur in Saudi-Arabië. Bij Al-Qadsiah, dat volgend seizoen uitkomt in de Saudi Premier League, wordt Casteels de nieuwe nummer 1.

 

De 31-jarige doelman tekent een contract voor drie seizoenen bij de kampioen van de Saudische tweede klasse.

 

Casteels volgt er doelman Joel Robles op. De voormalige doelman van Atletico Madrid, Everton FC en Real Betis zag zijn contract niet verlengd worden.

 

Voor Casteels wordt het de 5e club uit zijn carrière. Na Genk, Hoffenheim, Wolfsburg en een uitleenbeurt aan Werder Bremen trekt hij nu dus naar Saudi-Arabië.

 

Bij afwezigheid van Thibaut Courtois is Casteels de eerste keuze onder de lat van bondscoach Domenico Tedesco op het EK.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: