Ga naar de inhoud

Recap Bert en Bavo: vliegen op de MTB, kopje onder in de kajak en gespannen sfeer tijdens het boogschieten

 vr 7 juni 2024 15:09

Met de Olympische Spelen in Parijs om de hoek willen Bert en Bavo ons zo veel mogelijk olympische sporten beter leren kennen. Het duo ging de afgelopen weken mountainbiken met Jens Schuermans, kajakken met Lize Broekx en Hermien Peeters en boogschieten met Jarno De Smedt. 

Mountainbiken: een nieuwe fietservaring met Jens Schuermans

Mountainbiker Jens Schuermans laat Bert en Bavo letterlijk van de grond gaan en ze zijn ook op zoek naar de kick: "Sommige dingen zijn leuk, omdat ze een klein beetje gevaarlijk zijn."

Kajak: hoogmoed komt voor de val, ondervindt een natte Bavo

Met kajakkers Lize Broekx en Hermien Peters proberen Bert en Bavo voor het eerst een olympische watersport. Een sport die ogenschijnlijk niet zo moeilijk is. Of toch wel, Bavo?

Boogschieten: een schot in de roos, tot ze de olympische afstand proberen

Onder de deskundige begeleiding van olympiër Jarno De Smedt leren Bert en Bavo boogschieten. De plaagstoten vliegen over en weer, tot tijdens het onderlinge wedstrijdje de sfeer omslaat. Wie kan het best om met de spanning?

Bert en Bavo gaan Olympisch
Bavo en Bert bereiden zich voor op de Olympische Spelen in Parijs met Belgische topsporters. Samen leren ze de atleet én zijn of haar discipline kennen. Bloed, veel zweet en tranen verzekerd.
13 afleveringen
Gerelateerd: