BEKIJK - Wasbeer onderbreekt minutenlang een Amerikaanse voetbalwedstrijd: "Geef hem een contract!"

do 16 mei 2024 09:33
wasbeer
De wasbeer Raquinho maakt zijn opwachting in de MLS.

In de MLS-wedstrijd tussen Philadelphia Union en New York City (1-2) heeft een wasbeer de hoofdrol opgeëist. Halfweg de eerste helft hield "Raquinho" de medewerkers van het thuisteam in de ban. Na 2 minuten en 41 seconden konden ze hem toch bij de lurven vatten.

De wasbeer zorgt ook voor hilariteit op de sociale media. "Geef hem een contract", roept de Major League Soccer op.

Vanzeir (NY) en Dejaegere (Charlotte) winnen Belgische onderonsjes

Vannacht stonden ook een aantal Belgen tegenover elkaar in de Major League Soccer (MLS).

Dante Vanzeir won met New York Red Bulls met 1-4 bij het DC United van Christian Benteke. Vanzeir viel na 68 minuten in bij een 1-3-stand. Benteke, vorig weekend nog goed voor een hattrick in Atlanta, speelde de volledige match maar kwam dit keer niet tot scoren.

Brecht Dejaegere pakte met Charlotte de volle buit op het veld van Chicago, het team van Hugo Cuypers. Dejaegere maakte na 69 minuten zijn opwachting toen de 0-1-eindstand al op het bord stond en kreeg even later geel. Cuypers stond bij de thuisploeg 90 minuten tussen de lijnen.