Premier League klassement

VIDEO - Kevin De Bruyne schreeuwt het uit van de pijn: Rode Duivel gewisseld na lelijke tik op enkel

 di 14 mei 2024 22:31

Manchester City én alle Belgen hielden hun hart vast. In de topper tegen Tottenham incasseerde Kevin De Bruyne net voor het uur een lelijke trap op zijn enkel. De Rode Duivel keerde nog even terug op het veld, maar moest enkele minuten later toch gewisseld worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het zal toch niet?

 

Exact een maand voor het EK en dagen voor de ontknoping in de Premier League zijn er toch weer even zorgen rond Kevin De Bruyne.

 

In minuut 57 - kort na zijn levensbelangrijke assist voor Haaland - incasseerde de metronoom van City een zware trap op de enkel/achillespees van Sarr, die de counter eruit probeerde te halen.


Kermend van de pijn lag de middenvelder tegen de grond.

De medische staf van de Engelse landskampioen probeerde KDB nog op te lappen, maar al snel besefte de middenvelder dat hij niet verder kon. Met een pijnlijke grimas stapte hij samen met doelman Ederson - hij incasseerde een klap tegen het hoofd - naar de bank.

 

Uit voorzorg? Of liep De Bruyne toch schade op?

 

Uitkijken naar de eerste medische update straks.

 

Boosdoener Sarr reageerde bij Play Sports. "Ik heb het niet bewust gedaan. Ik wilde Kevin niet blesseren", vertelde hij aan Filip Joos. "Ik denk dat hij dat ook wel weet. Ik heb me verontschuldigd."

 

"Ik wil de bal spelen, maar hij schermde die goed af met zijn kwaliteiten. Ja, ik had een rode kaart kunnen krijgen. Dat heeft de scheidsrechter me ook gezegd."

Gerelateerd: