Ga naar de inhoud

IN BEELD - Met een gouden strikje aan: Yves Lampaert stapt stijlvol in huwelijksbootje, "El Tractor" is getuige

 za 20 april 2024 17:06
Astrid en Yves mogen elkaar vanaf nu "man" en "vrouw" noemen.

"Ja!" In de kerk van Pittem stapte Yves Lampaert zaterdagochtend in het huwelijksbootje met zijn vriendin Astrid. Het duo is al acht jaar een koppel en heeft samen een zoontje Aloïs. Tussen de gasten schuilden ook enkele bekende koppen. Zo was boezemvriend Tim "El Tractor" Declercq getuige met dienst. Verder tekenden ook (ex-)ploegmakkers Bert Van Lerberghe en Niki Terpstra present. Bekijk de beelden van de feestelijkheden hieronder.

Het huwelijkspaar in beeld:

Enkele bekende gezichten uit de wielerwereld:

Ex-ploegmaat Niki Terpstra tekende present.
Tim Declercq was getuige, Bert Van Lerberghe eregast.