Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

EF kiest voor retroshirts in de Ronde: Bettiol en co. ruilen roze in voor zwart-witte truitjes

 vr 29 maart 2024 15:56
Coryn Rivera (winnares in 2017) toont het Flandrien-shirt.

Zoek zondag niet naar de felroze truitjes van EF Education - EasyPost. Het team van Alberto Bettiol kiest voor speciale retroshirts in de Ronde van Vlaanderen. Kledingsponsor Rapha viert zijn 20e verjaardag en ontwierp voor die gelegenheid een eerbetoon aan de Vlaamse klassieker.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

EF Education-Easy Post bekent (opnieuw) kleur.

 

De wielerploeg bouwde de laatste jaren een reputatie op met zijn excentrieke wielershirts. In de grote rondes verraste het regelmatig al eens met een alternatief voor de al opvallende roze truitjes.  Dit seizoen past het zijn tenues ook aan voor de Ronde van Vlaanderen.

 

Deze keer geen extra kleurenexplosie, wel een zwart-wit eerbetoon voor alle renners die al over de Vlaamse kasseien dokkerden. Met deze nieuwe collectie viert kledingsponsor Rapha ook zijn 20e verjaardag. 

 

Zondag zullen de mannen en vrouwen van EF dus eenmalig in deze shirts rijden. Ook Alberto Bettiol, winnaar van de Ronde van Vlaanderen in 2019, toont zijn respect voor Vlaanderen.

 

"Ik voel de verantwoordelijkheid om iets te doen voor de Vlaamse wielerfans. Flandriens groeien op met de Ronde van Vlaanderen. Nu maak ik zelf deel uit van die geschiedenis."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.