Ga naar de inhoud

Mathieu "Biggie" van der Poel en Remco "Smalls" Evenepoel trainen weer samen onder de Spaanse zon

 di 20 februari 2024 17:06
Mathieu van der Poel en Remco Evenepoel
De wereldkampioen en de Belgische kampioen zij aan zij in Spanje. (© Freddy Ovett)

Na een succesvolle Ronde van de Algarve rijdt Remco Evenepoel weer zijn trainingsrondjes in Spanje. Dat doet hij in het gezelschap van Mathieu van der Poel en de Australische Zwiftrenner Freddy Ovett. Die laatste heeft koosnaampjes voor de twee kampioenen: Biggie en Smalls.

Met de Ronde van de Algarve op zak is Remco Evenepoel weer aangekomen in zijn trainingsoord aan de Spaanse costa. Daar stond vandaag een rit van net geen 100 kilometer op het programma, in het gezelschap van Mathieu van der Poel.

 

Op de Strava-account van Evenepoel zie je de wereldkampioen keuvelen met de Australische Zwift-renner Freddy Ovett.

 

Hij heeft op Instagram twee koosnaampjes voor de kampioenen: Biggie (MVDP) en Smalls (REV), naar de overleden rapper Notorious BIG of Biggie Smalls.

De trainingsrit van Remco Evenepoel op Strava:

Fredy Ovett en Mathieu van der Poel
Remco Evenepoel krijgt een warm welkom in Spanje.

Trainingspartner Freddy Ovett

Freddy Ovett is een 30-jarige Australiër die het op de weg heeft geprobeerd als stagiair bij BMC en later bij de continentale ploeg van Israël. Nu richt hij zich op Zwift- en gravelwedstrijden.

 

En op trainingen met de grote jongens. In Spanje rijdt Ovett geregeld samen met Mathieu van der Poel. Ook Remco Evenepoel is af en toe van de partij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Remco Evenepoel werkt in Spanje toe naar Parijs-Nice (3-10 maart). Mathieu van der Poel opent zijn wegseizoen meer dan waarschijnlijk in Italië: op de Strade Bianche (2 maart), in Tirreno-Adriatico (4-10 maart) of in Milaan-Sanremo (16 maart).

Gerelateerd: