Ga naar de inhoud

Victor Wegnez trekt naar Watducks: "Hij zal ons niveau naar ongekende hoogten tillen"

 ma 19 februari 2024 19:53
Victor Wegnez.

Red Lion Victor Wegnez heeft na 6 jaar bij Racing een nieuwe uitdaging gevonden bij Watducks. Hij tekent er een contract tot 2027 en wordt herenigd met de coach waarmee hij in 2018 de landstitel pakte.

Victor Wegnez gaat aan de slag bij vijfvoudig Belgisch kampioen Watducks. Na 6 jaar bij Racing was de 28-jarige Red Lion op zoek naar een nieuw avontuur.

 

"Victor is een uitzonderlijke speler die zijn stempel heeft gedrukt op onze sport met zijn uitzonderlijke prestaties en indrukwekkende staat van dienst", klinkt het bij vicekampioen Watducks.

 

"Zijn ervaring en knowhow maken hem een grote aanwinst voor ons team en zijn aanwezigheid op het veld belooft ons spelniveau naar ongekende hoogten te tillen."

 

De middenvelder, die zich met de Red Lions in Tokio tot olympisch kampioen kroonde, trad eerder aan voor Daring (2014-17) en Dragons (2017-18). Met Racing kroonde Wegnez zich in 2022 tot Belgisch kampioen, de eerste landstitel voor de club sinds 1941.

 

Ook in 2018 pakte hij al eens de Belgische titel met Dragons onder leiding van Jean Willems. Met die succescoach wordt Wegnez nu herenigd in Waterloo.

 

Watducks staat momenteel 4e in de ION Hockey League. De laatste negen speeldagen van de reguliere competitie vinden plaats tussen 3 maart en 28 april. De play-offs en play-downs gaan begin mei van start.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: