Ga naar de inhoud

Nieuwe sponsor en ploegnaam bij team van Lotte Kopecky: zeg vanaf nu "SD Worx-Protime"

 wo 17 januari 2024 14:04
Protime prijkte vorig jaar ook al op de shirts van het team.
Protime prijkte vorig jaar ook al op de shirts van het team.

De succesvolle Nederlandse wielerploeg SD Worx gaat voort onder de naam SD Worx-Protime. Dat heeft het team van onder meer Lotte Kopecky woensdag bekendgemaakt.

Protime, een Belgisch-Nederlands bedrijf in 'workforce management', was al als sponsor verbonden aan het wielerteam.

 

Met een tweede naamsponsor hoopt de Nederlandse ploeg om aan de top van het vrouwenwielrennen te blijven. SD Worx sloot het afgelopen wielerjaar opnieuw af op de eerste plaats van de teamranking van de UCI.

 

De sponsorovereenkomsten met SD Worx en Protime lopen tot en met 2026. "Het vrouwenwielrennen is de afgelopen jaren enorm in ontwikkeling en de verwachting is dat de sport de komende jaren verder blijft doorgroeien", zegt teammanager Erwin Janssen in een persbericht.

 

"Daardoor groeien de budgetten ook verder door. Met SD Worx en Protime, maar zeker ook Specialized, hebben we partners die de komende jaren mee willen groeien, zodat we ons in de top van het vrouwenwielrennen kunnen handhaven."  

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.