Ga naar de inhoud

Wout van Aert bekent kleur en geeft aftrap op Antwerp: "Maar stel niet te moeilijke voetbalvragen"

 za 2 december 2023 20:55
Wout van Aert gaf de aftrap van Antwerp - OHL.

Geen Boom, wel Bosuil voor Wout van Aert. Het wielerfenomeen gaf zowaar de aftrap van Antwerp - OH Leuven, als aandeelhouder van hoofdsponsor Heylen Vastgoed. "Een unieke ervaring", glunderde hij. "Maar als je moeilijkere vragen gaat stellen, val ik door de mand."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Publieke figuren zoals Wout van Aert hebben nog maar weinig geheimen, maar zijn favoriete voetbalploeg was er wel eentje van.

 

Tot vandaag.

 

Het wielerfenomeen gaf zaterdagavond de aftrap van het competitieduel tussen Antwerp en OH Leuven. Geen toeval, want Van Aert is minderheidsaandeelhouder van Heylen Vastgoed - een trouwe sponsor van The Great Old.

 

"Of ik supporter ben van Antwerp? Toch een beetje", grijnsde de renner.

 

"We zijn natuurlijk betrokken als sponsor. En ik heb hier een supermooi truitje gekregen met mijn naam op." 

 

Wout vastgoed prijkte op de achterkant van het shirt. Net als het nummer 1.

Daarna volgde zijn eerste ervaring op een voetbalveld.

 

"Dit is toch een unieke ervaring. Het is de eerste keer ooit dat ik de aftrap mag geven."


Voor de fijnproevers: Van Aert deed dat - onder luid applaus - met rechts.


Voorts verklapte hij wel nog dat er aan hem geen analist verloren gegaan is. "Mijn voetbalkennis is beperkt. Als je me moeilijke vragen gaat stellen, val ik door de mand. Ik kan er wel van genieten om eens van de sfeer te proeven."


Volgende week start Van Aert zijn veldritseizoen in de Exact Cross Essen. "Dan zal ik er wat smeriger uitzien", sloot hij met een knipoog af.

Gerelateerd: