Ga naar de inhoud

RWDM-keeper Defourny stopt 2 penalty's van Janssen: "Vincent en Toby moeten bespreken wie volgende neemt"

Penaltyheld Théo Defourny schreeuwt zijn vreugde uit.

Voormalig Antwerp-keeper Théo Defourny heeft zaterdagavond de hoofdrol opgeëist in het duel tegen zijn ex-club. De doelman van RWDM stopt tot twee keer een penalty van Antwerp-spits Vincent Janssen, die zich daarmee tot pineut van de avond ontpopte. Toch krijgt hij nog de steun van zijn ploeg: "Hij heeft er zo veel belangrijke voor ons gemaakt, dat is voetbal ..."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet één, maar twee.

 

Vincent Janssen heeft zichzelf tegen RWDM opgezadeld met een klein penaltytrauma. De spits stuitte telkens op doelman Defourny, die zich tot held van de avond kroont.

 

"Het is enorm zuur voor hem", weet ook kapitein Toby Alderweireld. "Maar dat is voetbal. Hij heeft er ook genoeg belangrijke voor ons gemaakt."

 

Toch rijst de vraag of Antwerp niet op zoek moet naar een nieuwe specialist.

 

"Dat moeten Vincent en Toby maar onderling afspreken", haalt Mark van Bommel zijn schouders op. "Dat is hun verantwoordelijkheid, daar kom ik niet tussen."

 

Benieuwd wie de volgende elfmeter neemt voor The Great Old.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.