Ga naar de inhoud

BEKIJK: Goal of niet? Cristiano Ronaldo trapt onhoudbaar binnen terwijl doelman niets ziet in rookwolk

Een van de bizarste goals die Cristiano Ronaldo ooit scoorde. In het begin van de competitiewedstrijd tegen Al Ahli hing nog een stevige rookwolk in de zestien van doelman Mendy. Dat hield de Portugese goalgetter niet tegen om de openingstreffer hard overhoeks binnen te knallen. Een actie die de bezoekende fans niet bepaald konden smaken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de vierde minuut slaat Cristiano Ronaldo toe.

 

Een rookwolk hindert het zicht van doelman Edouard Mendy (ex-Chelsea), maar niet de Portugese doelpuntenmachine. Hij weet de goal blindelings staan, dus trapt hij de 1-0 op het scorebord.

 

De gewoonlijke viering volgt, maar stuit op onbegrip bij fans van Al Hilal. "Een schande. De doelman kon niets zien", klonk het onder meer op sociale media.

 

Ronaldo trok er zich niets van aan. Na goals van Talisca (2x) en tegentreffers van Kessie (ex-Barcelona) en Mahrez (ex-City) stond het 3-2. CR7 zette zelf de kers op de taart voor Al Nassr met de 4-2.

 

Brikan milderde nog in het slot, maar de club van de Portugese superster hield de drie punten thuis. Het staat zo op een 5e plaats na 7 speeldagen in de Saudi Premier League.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.