Carrasco schenkt Atletico prestigieuze oefenzege tegen Man. City

 zo 30 juli 2023 16:03
Carrasco juicht na zijn knap doelpunt.
Carrasco juicht na zijn knap doelpunt.

Atletico Madrid heeft in Seoul Manchester City verslagen in een oefenwedstrijd. De Spanjaarden, met Witsel in de basis, wonnen met 2-1. Invaller Carrasco zorgde op fraaie wijze voor het tweede doelpunt. Bij Man. City bleef Kevin De Bruyne gespaard.

Een volgepakt Seoul World Cup Stadium zag Atlético Madrid en Manchester City met een sterk elftal starten, al zaten Kevin De Bruyne en Yannick Carrasco op de bank. Witsel startte wel, maar werd na een uurtje vervangen. Carrasco kwam op hetzelfde moment op het veld, doelpunten vielen hiervoor nog niet.

 

Naast Carrasco kwam ook Memphis Depay in de ploeg. De Nederlander had slechts 5 minuten nodig om Atletico op voorsprong te trappen.

 

10 minuten later achtte Yannick Carrasco zijn moment gekomen. De Belgische winger ging voorbij Rico Lewis en knalde van buiten het strafschopgebied kurkdroog binnen, 2-0 voor Atletico.

 

Ruben Dias milderde nog voor Man. City, maar verder dan dat kwamen de Engelsen niet meer. Een mooie zege dus voor Atletico, dat dit seizoen beter hoopt te doen dan de 3e plaats van het vorige.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.