Ga naar de inhoud

Wout van Aert straalt in Herentals: "Ik leef op die fameuze wolk"

 do 27 juli 2023 19:46
Veel aandacht voor Wout van Aert in Herentals.

Een week geleden werd Wout van Aert vader van een tweede zoontje, vanavond koerst Van Aert in Herentals. In zijn achtertuin rijdt hij er het criterium. "Jerome slaapt intussen supergoed", knipoogde een stralende papa. 

Wout van Aert reed vorige woensdag zijn laatste Tour-etappe, vloog die avond naar huis en werd een dag later papa van een tweede zoon, Jerome.

 

Een weekje later komt hij vanavond zijn collega's uit de Tour weer tegen in een druilerig Herentals voor het Na-Tourcriterium.

 

"Of ik fris ben? Dat valt goed mee", lachte Van Aert voor onze camera. "De eerste dagen was ik nog wat moe na de Tour, maar intussen slaapt Jerome supergoed."

 

"Ik moet zijn mama bedanken dat zij het zware werk doet. Het is fantastisch dat ik bij de geboorte kon zijn en ik leef momenteel op die fameuze wolk."

 

Bij de podiumvoorstelling was er natuurlijk veel applaus. Van Aert verstopte zijn "kleine oogjes" even achter zijn zonnebril.

 

"De mama en het zoontje stellen het wel. Ze zijn heel flink. Ook Georges toont interesse voor zijn kersverse broertje en is heel benieuwd. Koddig en leuk om zien."

 

"Voorlopig is alles onder controle. Het zijn hectische dagen geweest, maar ik denk dat ik nog op schema zit voor het WK. Ik heb de voorbije dagen goed getraind."

 

"Natuurlijk heb ik nog niet het gevoel dat ik als wielrenner wil hebben. Hopelijk is dat net voor het WK wel het geval."

Wout van Aert is de blikvanger in Herentals:

Gerelateerd: