Ga naar de inhoud

Lucinda Brand verlengt contract(en): "Ben hier heel gelukkig, bijtekenen was dus logisch"

 do 20 juli 2023 17:50
Lucinda Brand
Lucinda Brand

Lucinda Brand rijdt ook de komende 2 jaar op de weg in het shirt van Lidl-Trek en in het veld voor Baloise-Trek Lions. De 34-jarige Nederlandse heeft donderdag haar contract bij beide ploegen verlengd.

"Het belangrijkste is dat ik heel erg mijn plek heb gevonden in het Lidl-Trek team en ik heel gelukkig ben hier, dus het was alleen maar logisch om bij te tekenen", vertelt Lucinda Brand op de contractverlenging, vlak voor de start van de Tour de France Femmes van zondag.

 

"Het is een heel spannende tijd voor het team en ik ben blij dat ik er deel van uitmaak."

 

Brand noemt het een voorrecht dat ze het wegwielrennen bij Lidl-Trek kan combineren met het veldrijden voor Baloise-Trek Lions.

 

"De steun die ik krijg van beide teams die heel goed samenwerken om dit te laten slagen, is ongelofelijk. Het biedt me een perfecte balans én vrijheid om me te bewegen tussen beide disciplines", aldus de wereldkampioene veldrijden van 2021.

 

"Ik wil nog zo veel bereiken in mijn carrière en een van die dingen vink ik binnenkort af als ik met mijn ploeggenoten begin aan de Tour de France." 

 

Vorige week pakte Brand nog de eindoverwinning in de Baloise Ladies Tour.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: