Ga naar de inhoud

BEKIJK: 2 renners willen vieren als Van Aert en Laporte, maar worden op de streep nog ingehaald

 ma 19 juni 2023 11:54
De 2 ploegmaten begonnen te vroeg aan hun viering.

Twee honden waren voor een keer niet aan het vechten om een been, maar toch liep een derde ermee heen. In de Franse amateurkoers Grand Prix Cycliste de Saint-Symphorien-sur-Coise kwamen 2 ploegmakkers arm in arm richting finish, maar werden ze op de streep nog ingehaald door een achtervolger.

Vieren als Wout van Aert, het is duidelijk niet iedereen gegeven.

 

Twee Franse amateurrenners van het team EC Saint-Etienne-Loire wilden net als Van Aert en Laporte in de E3 Harelbeke en Gent-Wevelgem samen over de streep bollen. Maar dat ging ultiem helemaal fout.

 

De 2 ploegmakkers waren te zegezeker en keken niet meer achterom. Niets of niemand zou hun triomftocht nog komen verpesten.

 

De verrassing was dan ook groot toen Simon Ruet (VC Villefranche Beaujolais) nog van achter hun rug naar de overwinning sprintte. De uitdrukking op het gezicht van de 2 pechvogels sprak boekdelen.

 

Als het voor de renners een troost kan zijn, ook Van Aert zelf stak vorig jaar de armen te vroeg in de lucht in de Dauphiné. Toen ging Gaudu aan de haal met de zege.

 

Bekijk hier de beelden van afgelopen weekend

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.