Ga naar de inhoud

90 minutes: over stoeltje 27B en een held die door zijn knie zakt

 di 23 mei 2023 20:52

Na een weekend waarin Man. City B een titelfeestje vierde tegen Chelsea, Noa Lang z’n best deed om Antwerp op stang te jagen en Filip een aanvaring had met Brussels Airlines weet je dat er een heerlijk 90MINUTES-stoofpotje staat te wachten. Normaal gezien volgt er hier doorgaans nog een stukje voetbalpoëzie om onze onvoorwaardelijke liefde voor het spelletje in de verf te zetten, maar deze aflevering doen we het even anders. 

Halverwege de opname ging Rune, één van onze vaste helden achter de schermen, door z’n knie met alle gevolgen van dien.

 

De opname werd even stilgelegd en Rune werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

 

Dus voor jullie wekelijkse dosis oeverloos gepalaver en gefilosofeer over de belangrijkste bijzaak in de wereld verwijzen we graag door naar de aflevering, voor steun en sterkte aan onze collega zijn de comments op YouTube de ideale locatie!

 

Maak nog snel je eigen 90MINUTES Team of The Season via deze link: 90minutes.pieterxjan.be