Ga naar de inhoud

Belgian Cat Laure Resimont geopereerd aan gebroken neus: "Zo snel mogelijk weer aansluiten"

 wo 17 mei 2023 11:11
Laure Resimont
Laure Resimont

De Belgian Cats zijn woensdagochtend zonder Laure Resimont op het vliegtuig gestapt naar Servië voor een oefenstage. De speelster van Kangoeroes is geopereerd aan een gebroken neus.

Laure Resimont liep deze week op de training van de Belgian Cats een gebroken neus op. De forward van Kangoeroes is intussen geopereerd. "Ze zal zo snel mogelijk weer aansluiten. Met een masker kan zij volgende week en eerst zonder contact de individuele trainingen heropstarten", klinkt het.

 

Resimont is dus niet mee afgereisd naar Servië, waar de Cats deze week een stage hebben en 2 keer zullen oefenen tegen de Servische vrouwen. Servië is de regerende Europese kampioen.

 

De Belgian Cats zijn met 13 speelsters afgezakt naar Servië. Naast Resimont ontbreken ook Julie Allemand, Hind Ben Abdelkader en Morgane Armant. Zij zijn nog actief bij hun club in Frankrijk, net als bondscoach Rachid Méziane. Assistenten Pascal Angillis en Jill Lorent nemen voorlopig de honneurs waar.

 

Ook Kyara Linskens en Julie Vanloo zijn nog afwezig. Zij kregen nog een weekje extra rust na de uitschakeling van hun club Montpellier in de halve finales van de Franse play-offs.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: