Ga naar de inhoud

Marlen Reusser blijft bij SD Worx bouwen aan haar olympische droom

 za 22 april 2023 13:02
Marlen Reusser won vorig jaar het EK tijdrijden.

Marlen Reusser (31) heeft haar aflopend contract bij SD Worx met een jaar verlengd. De Zwitserse won dit voorjaar Gent-Wevelgem en zal in 2024 na het voorjaar voluit toeleven naar de Spelen in Parijs.

Marlen Reusser is bezig aan haar tweede seizoen bij topteam SD Worx. Vorig jaar won ze de gravelrit in de Tour de France Femmes en werd ze Europees tijdritkampioene. Op het WK veroverde ze brons.

 

De voorbije weken was Reusser een van de vele uitblinkers bij SD Worx. Ze won Gent-Wevelgem.

 

"Ik heb het bij deze ploeg naar mijn zin. Ik leer hier nog altijd hoe ik beter kan presteren", kadert ze haar contractverlenging.

 

"In de wedstrijden koersen we echt als een team, terwijl we in de voorbereiding op de wedstrijden het teamgevoel bouwen. Juist door altijd als een team te koersen, maken wij vaak het verschil."

 

In 2024 wil Reusser scoren op de Spelen in Parijs. "Na het voorjaar zal ik me helemaal op het tijdrijden concentreren. Eerst is er de olympische tijdrit in Parijs."

 

"Vervolgens richt ik me op het WK tijdrijden dat in september in mijn thuisland Zwitserland in Zürich plaatsvindt."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.