Ga naar de inhoud

Tiger Woods gaat opnieuw onder het mes met zijn rechterbeen

 do 20 april 2023 09:36
" "
Tiger Woods gaf op na de 2e ronde van een natte en koude Masters 2 weken geleden.

Tiger Woods heeft op zijn sociale media aangekondigd dat hij een nieuwe operatie aan zijn zwaar geteisterde rechterbeen heeft laten uitvoeren. De Amerikaanse golflegende liep in 2021 bij een zwaar verkeersongeval meerdere breuken op in dat been.

Tiger Woods gaf aan een ingreep te hebben ondergaan om "de posttraumatische artritis van zijn vorige talusfractuur aan te pakken".

De operatie was succesvol. Het gaat om een gewricht net onder zijn enkel. De nieuwe ingreep had als doel om de pijn in zijn been te verlichten.

Woods begint zo snel mogelijk aan zijn revalidatie. Het is onbekend hoe lang hij out zal zijn.

De 47-jarige Amerikaan moest twee weken geleden opgeven in de derde ronde van de Masters in Augusta, een major die hij in het verleden vijf keer won.

Hij had in natte en koude weersomstandigheden te veel last van zijn voet en hinkte soms. Hij haalde maar op het nippertje de cut, als 54e.

Woods kon sinds zijn auto-ongeval in februari 2021 nog maar aan 5 toernooien deelnemen. Slechts 2 keer kon hij het toernooi ook uitspelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: