Ga naar de inhoud

Kijk/luister naar aflevering 5 van Wielerclub Wattage (met een verhaal over Wout van Aert en een betonmixer)

 do 30 maart 2023 08:24
Dirk De Wolf, Ruben Van Gucht, Tom Boonen en Jan Bakelants
De 4 leden van de wielerclub: Dirk De Wolf, Ruben Van Gucht, Tom Boonen en Jan Bakelants.

Jan Bakelants is terug van weggeweest in Wielerclub Wattage. En hij heeft een nieuwsje over zijn maat Wout van Aert! Kijk of luister ook naar de inzichten en straffe verhalen van Dirk De Wolf en Tom Boonen in de vijfde aflevering.

Luister naar de aflevering van Wielerclub Wattage

Wielerclub Wattage is in aanloop naar de Ronde van Vlaanderen weer compleet en dus bemachtigt Ruben Van Gucht bij Tom Boonen, Jan Bakelants en Dirk De Wolf weer heel wat nieuwe inzichten (Laporte is begeerd wild, Soudal-Quick Step heeft zijn klassieke ploeg verwaarloosd en er wordt niet altijd goed met De Lie gewerkt) en straffe verhalen (Van Aert was bijna dood, Gilbert rijdt bijna 120 km/u met een fiets en Wilfried Peeters verdwaalt in Qatar).

Kijk naar Wielerclub Wattage op VRT Max