Ga naar de inhoud

De Cauwer biedt op ludieke wijze excuses aan bij Van Hooydonck: "Nu heb ik een bril"

 di 7 maart 2023 15:50

Gisteren was er een beetje opschudding na een duw van Nathan Van Hooydonck in de tussensprint in Parijs-Nice. "Dat doe je niet", vond José De Cauwer. Maar na de rit diende de renner van Jumbo-Visma onze co-commentator van antwoord. "Ik werd zelf geduwd en kon geen kant op." En dus kreeg José De Cauwer vandaag een bril cadeau.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"José heeft volgens mij al lang niet meer gekoerst of heeft een bril nodig", zette Van Hooydonck op Twitter als reactie op een artikel waarin José De Cauwer geciteerd werd. 

 

De Cauwer had tijdens de rit gisteren gezegd dat Van Hooydonck niet proper gereden had in de aanloop naar de tussensprint. "Daar moet je mee oppassen", aldus De Cauwer: "Dat mag je echt niet doen, de VAR kijkt mee."

 

Vandaag haastte De Cauwer zich om het brandje een beetje te blussen. "Ik wil me toch een klein beetje excuseren bij Van Hooydonck. Hij kreeg zelf een lichte tik en dat hadden we niet gezien."

 

"Maar ik wil er nu ook geen heilige klant van maken. Hij is heel fanatiek. Een fantastische renner om in de ploeg te hebben, maar hij mag er niet over gaan", vulde De Cauwer aan.

 

En de tweet van Van Hooydonck?

 

"Het is waar, ik heb al lang niet meer gekoerst. Daar moet ik hem volledig gelijk in geven. Maar ik heb zeker geen bril nodig. Ik heb mijn ogen laten laseren", lachte De Cauwer het incident helemaal weg. 

 

"Maar ik heb nu toch een bril", en hij zette prompt een skibril op zijn neus. Renaat Schotte deelde er een foto van op Twitter.

Het antwoord van Renaat & José

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: