Niet af te stoppen: Giannis Antetokounmpo dirigeert Milwaukee naar 15e zege op een rij

wo 1 maart 2023 07:54
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo was goed voor 33 punten in Brooklyn.

In de NBA staat er momenteel geen maat op de Milwaukee Bucks. De kampioen van 2021 heeft vannacht gewonnen op het veld van Brooklyn, goed voor een 15e overwinning op rij. De Bucks blijven zo de nummer 1 in de NBA.

In de 1e helft kon de thuisploeg nog wedijveren met Milwaukee, dat de basis voor de zege legde in de 2e helft. De Bucks zetten defensief een tandje bij, waardoor Brooklyn na de rust nog maar 42 punten wist te maken. Milwaukee won zo met 104-118, de 15e overwinning op rij.

Giannis Antetokounmpo was met 33 punten de topschutter bij de bezoekers. De Griek plukte ook 15 rebounds. Point guard Jrue Holiday was goed voor 14 punten en 8 assists.

"15 wedstrijden op rij winnen, dat is een geweldig gevoel", sprak Giannis Antetokounmpo na de wedstrijd. "We moeten blijven werken om beter te worden en ons samenspel te verbeteren."

"Elke avond moeten we er staan, tegen wie we ook spelen. Dat is de ingesteldheid van een ploeg die wil meestrijden om de titel."