Deadline Day buitenland: Thorgan en Sambi verkassen, monsterdeal rond Enzo Fernandez

  Transfer Deadline Day heeft niet teleurgesteld, met opnieuw enkele grote namen die op de valreep van ploeg zijn veranderd, maar ook enkele verrassingen. Beleef het op deze pagina allemaal opnieuw.

  Belangrijkste transfers op de slotdag (buitenland)

   
  •  Tottenham betaalt fors voor rechtsback Pedro Porro van Sporting
   

  Transfer Deadline Day in Europa

  1. 06 uur 07.
  2. 00 uur 11. Transfermarkt is dicht. Middernacht is gepasseerd en dus worden alle transfers die nu nog bedisseld worden resoluut geweigerd (of opgeschoven). Er zijn op de laatste dag nog 2 Rode Duivels van team veranderd, met Sambi Lokonga (naar Crystal Palace) en Thorgan Hazard (naar PSV). Wellicht vallen er de komende uren nog enkele appelen uit de boom. Verschillende bronnen melden de overgang van Benfica-speler Enzo Fernandez naar Chelsea, voor een recordbedrag voor de Premier League. Aan de andere kant zou Hakim Ziyech Chelsea verlaten voor PSG. Ook Sabitzer (Bayern) naar Manchester United werd nog niet aangekondigd. .
  3. 01-02-2023.
  4. 20 uur 40.