Ga naar de inhoud

Buitenlandse topclub wenkt voor Gouden Schoen Evrard: "Of ik al getekend heb? Euh... moeilijke vraag"

 do 26 januari 2023 17:43
Evrard
Nicky Evrard is de eerste speelster van OH Leuven die de Gouden Schoen wint.

Nicky Evrard won gisteren, misschien wel tot haar eigen verbazing, de Gouden Schoen bij de vrouwen. Toch lijkt die prijs te laat te komen om haar prijs op de transfermarkt nog wat op te drijven. In een interview met Sporza the day after laat de doelvrouw uitschijnen al elders getekend te hebben.

Geen dagje rust voor Nicky Evrard na haar Gouden Schoen, want in de ochtend moest de doelvrouw gewoon weer op het appel verschijnen bij OH Leuven. "Ik heb niet zo lang geslapen en de training was al vroeg, dus het pikte wel een beetje."

 

Die pijn werd uiteraard verzacht door de gedachte aan gisteravond. Wordt die Gouden Schoen ook haar afscheid aan België? "Een moeilijke vraag. Ik wil niet te ver vooruitlopen, ik focus me nu vooral op OH Leuven. De titel is het belangrijkste, daarna zien we wel."

 

Evrard geeft wel toe dat er interesse was na haar sterke EK. "Er waren een paar mooie clubs geïnteresseerd (Chelsea werd genoemd, red). Het wordt spannend", blijft ze aanvankelijk nog op de vlakte.

 

Maar heeft ze dan al elders getekend? "Euh... Goh, ja... Een moeilijke vraag. Het klopt dat ik gecharmeerd ben door de interesse van bepaalde clubs. Ik weet waar mijn voorkeur naartoe gaat."

Gerelateerd: