Ga naar de inhoud

"Ongekend, wereldklasse": Fabio Jakobsen prijst Remco Evenepoel na lead-out

 ma 23 januari 2023 23:24
Remco Evenepoel hijgt uit na de sprintzege van zijn ploegmaat.

Alleen maar lachende gezichten bij Soudal-Quick Step na de tweede etappe in de Ronde van San Juan. Remco Evenepoel lanceerde de blauwe trein, afwerker Fabio Jakobsen stond te glunderen. En wat zei de wereldkampioen? "De beste wint. Klaar."

Fabio Jakobsen greep de camera van Renaat Schotte om zijn lof te uiten.

 

"Ongekend, wereldklasse", vertelde hij over de bijdrage van Remco Evenepoel in de sprintvoorbereiding. "Nu ja, daarvoor heeft hij die trui."

 

"Nu alles goed loopt, wint de beste. Klaar", was het statement van de wereldkampioen na de langste rit.

 

"Het was een eindeloze dag. Na 130 kilometer zei ik tegen Yves Lampaert dat het leek alsof we al 300 kilometer aan het fietsen waren. Gelukkig ging de finale vrij snel."

 

"Het doet wel deugd na gisteren. We hebben getoond dat we een supersterke lead-out hebben."

Yves Lampaert deelde in de vreugde. "Het was een eindeloze en enorm warme dag. Mijn Garmin gaf 47 graden aan. Dat we het afmaken na gisteren is fantastisch."

 

"Het was niet de perfecte lead-out", was Michael Mørkøv toch enigszins kritisch voor zichzelf.

 

"Maar wij hebben zo'n sterke man als Remco. Hij zette alles goed op poten. Ik wachtte zelf iets te lang en werd overspoeld, maar gelukkig was Fabio de snelste."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: