Ga naar de inhoud

BEKIJK: Duits potje kookt over tegen Belgische hockeyploeg

Christopher Rühr duwt Arthur De Sloover opzettelijk tegen het terrein.

In de slotminuut van de WK-match tegen België (2-2) heeft de Duitse hockeyspeler Christopher Rühr zijn frustraties afgereageerd op Arthur De Sloover. Hij duwde de Belgische verdediger opzettelijk tegen de mat. Op de strafbank gooide hij er een arrogant kusje bovenop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet voor het eerst kookt het potje over bij Rühr. Ook in het verleden liet hij zich al van zijn mindere kant zien tegen België, de angstgegner van Duitsland. Op de grote momenten lukt het onze oosterburen niet om te winnen van de Red Lions.