Ga naar de inhoud

Ook Rode Duivel Jeremy Doku scoort in oefenpot bij Rennes

Jeremy Doku (archief).

Jeremy Doku heeft de netten doen trillen bij Stade Rennes in een oefenmatch tegen Stade Brest. Het werd 3-1 en Doku scoorde het derde doelpunt voor zijn club. Doku kwam pas na 90 minuten tussen de lijnen, ook Arthur Theate speelde een helft mee.

Na Celtic Glasgow (4-3) en Feyenoord (2-1) heeft Rennes ook zijn 3e oefenwedstrijd in aanloop naar de seizoenshervatting in zijn voordeel beslist. Tegen Stade Brest werd het 3-1.

 

Martin Terrier (24' en 71') en Jeremy Doku (114') troffen raak voor de Bretoenen. De partij duurde 2x 45 minuten en 1x 30 minuten. Doku kwam in de 91e minuut tussen de lijnen, terwijl Arthur Theate de eerste speelhelft volmaakte.   

 

De Ligue 1 trekt zich voor Rennes opnieuw op gang op donderdag 29 december met een verplaatsing naar Reims.