Ga naar de inhoud

Radja Nainggolan: "Ik begrijp niet waarom de deur helemaal dicht is bij Antwerp"

Radja Nainggolan lijkt persona non grata op de Bosuil.

Antwerp heeft vorige week laten weten dat Radja Nainggolan (34) op geen kansen meer hoeft te rekenen op de Bosuil. "Het is een moeilijke periode", zucht de middenvelder. "Ik hoop dat alles op de juiste manier afgesloten wordt mocht er een einde aan komen."

Radja Nainggolan wordt door Antwerp naar de uitgang geduwd na enkele incidenten de voorbije weken. 

 

Zondag kondigde The Great Old aan dat de voormalige Rode Duivel niet uit de B-kern wordt opgevist. "De club zal meewerken aan een mogelijke transfer", klonk het.

 

"Het is een moeilijke periode", zuchtte Nainggolan vanmiddag voor Egypte-België bij vtm. "Maar ik heb genoeg meegemaakt in het verleden. Dit is iets kleins."

 

"Ik hoop dat alles op de juiste manier afgesloten wordt mocht er een einde aan komen. Op training ben ik vrij professioneel. Ik doe wat de club vraagt en ik heb dat altijd gedaan."

Ik zal nooit een eerlijke uitleg krijgen.

Radja Nainggolan

Nadat hij naar de B-kern was gestuurd, wilde Nainggolan "zijn kans grijpen". "Ik heb aanvaard dat ze me naar de B-kern stuurden. Ik weet dat ik een fout heb begaan", zegt hij over de verkeersincidenten en het gebruik van een elektronische sigaret op Sclessin.

 

"Ik heb altijd goed meegetraind in de B-kern, de jonge gasten zich laten amuseren. Dat is vrij goed gelukt. Met een paar jonge gasten heb ik zelfs een kleine band opgebouwd."

 

"Ze zeiden dat de deur op een kier stond. Ik begrijp niet waarom die helemaal dicht is nadat ik gedaan heb wat ze hadden gevraagd. Dat zal me altijd parten spelen, maar ik zal nooit een eerlijke uitleg krijgen."