Ga naar de inhoud

Monza-verdediger Pablo Mari ontslagen uit ziekenhuis na steekpartij

De Spaanse voetballer Pablo Mari is zondag ontslagen uit het ziekenhuis, nadat hij eerder deze week slachtoffer was geworden van een steekpartij in een winkelcentrum in Assago nabij Milaan.

De Spaanse voetballer Pablo Mari (29) was donderdag met zijn vrouw en kind aan het winkelen in Assago, nabij Milaan, toen een man meerdere mensen aanviel met een mes. Daarbij kwam een werknemer van de winkel om het leven en raakten vijf anderen (bij wie Mari) gewond.     

 

Mari, die wordt uitgeleend door Arsenal, werd bij de aanval geraakt in de rug en had een operatie nodig. Mari's club Monza bevestigde zondag dat de 29-jarige verdediger ondertussen uit het ziekenhuis ontslagen is en teruggekeerd is naar huis. 

 

De 46-jarige dader werd opgepakt door de politie nadat hij door een oud-voetballer, Massimo Tarantino (ex-Napoli en Inter), was ontwapend. De man bleek te kampen met psychische problemen.