Ga naar de inhoud

Ook tussen de spelers knettert het bij Anderlecht: Refaelov (alweer) openlijk in de clinch met Hoedt

Hoedt (l) en Refaelov (r).

De spanningen bij Anderlecht bereiken een climax. Dat was gisteren ook op het veld overduidelijk. Lior Refaelov ging bij zijn wissel openlijk in de clinch met Wesley Hoedt. De Israëliër legde een vinger op de mond richting zijn collega en voegde daar ook nog wat verwensingen aan toe. Het is overigens niet het eerste conflict tussen de twee.

De twee sterke karakters stonden vorig seizoen al eens neus aan neus tijdens de rust van Union-Anderlecht. Doelman Hendrik Van Crombrugge moest de twee scheiden.

 

“Dat was frustratie”, vertelde Vincent Kompany toen over het incident. “Lior en Wesley zijn leidinggevende figuren en dat botst soms. Het is zoals een ruzie tussen een getrouwd koppel. Hoedt en Refaelov zijn hier normaal altijd samen."

 

Benieuwd of Felice Mazzu nog de brokken mag proberen te lijmen.