Ga naar de inhoud

Standard-speelster Vanity Lewerissa is verlost van borstkanker: "Ik ben zo trots op mezelf!"

Na een halfjaar behandeling voor borstkanker, mag Vanity Lewerissa heuglijk nieuws delen met haar volgers. De speelster van Standard kreeg te horen dat ze volledig genezen was. "Ik heb gestreden, met 2 gestrekte benen vooruit en overwonnen", reageert Lewerissa.

"HET IS WEG! Kankervrij", deelt Vanity Lewerissa op haar Instagram.

 

In januari van dit jaar kreeg de Nederlandse speelster van Standard te horen dat ze borstkanker had. Een zware periode volgde. "Dit pad heb ik met heel veel tegenslagen, tranen, strijd, moed en heel veel steun van mijn ouders, broers, vrienden en familie bewandeld."

 

"Ik heb gestreden, met 2 gestrekte benen vooruit en overwonnen", brengt ze nu het goede nieuws. "Ik zo trots op mezelf. Speciale dank aan mijn artsen, chirurgen en de verpleegafdeling A5, die mij geholpen en gesteund hebben."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.