Ga naar de inhoud

Premier League klassement

Kevin De Bruyne viert zijn vierde titel met Manchester City: "Mijn beste"

 ma 23 mei 2022 07:12
Kevin De Bruyne
De koning van Manchester groet de City-fans.

Zelden heeft u Kevin De Bruyne zo uitbundig gezien als gisteren na de ongelooflijke ontknoping van de Premier League. "Omdat ik het persoonlijk mijn beste titel hier vind", sprak hij voor de microfoon van Play Sports.

Manchester City speelde met vuur op de slotspeeldag van de Premier League. Tegen Aston Villa stond de leider 2 goals in het krijt, toch won het nog met 3-2.

 

"We maken het onszelf nooit makkelijk. Dit is de manier waarop we het doen bij City", schudt Kevin De Bruyne het hoofd in een gesprek met Filip Joos.


"Ik kan het niet uitleggen. Niet dat we slecht begonnen waren, maar na de 0-2 werd het plots alles of niks."


"Natuurlijk twijfel je wat, maar je weet ook dat je veel doelpunten kan maken met je ploeg.  Ik heb mijn ding gedaan. Zintsjenko en Ilkay (Gündogan, red) vallen in en maken het verschil."

We maken het onszelf nooit makkelijk. Dit is de manier waarop we het doen bij City.

Kevin De Bruyne

Na de match vierde Kevin De Bruyne erg uitbundig voor zijn doen. "Omdat ik dit persoonlijk de beste titel vind", legde de 30-jarige Rode Duivel uit.

 

"Op het einde van vorig seizoen heb ik de pijn moeten verbijten en ik heb het mentaal moeilijk gehad."

"De laatste 7 of 8 maanden verliepen dan weer schitterend. Die waren ongelooflijk goed."


Real Madrid greep naast Mbappé. Is De Bruyne een alternatief? "Ik ben gelukkig hier", antwoordt hij. "Ik blijf hier en wil hier graag spelen, geen twijfel mogelijk."

Gerelateerd: