Premier League klassement

Het lachje van Cristiano Ronaldo: "Hij dacht: "Vorige keer speelde ik hier met Scholes en Keane...""

 zo 8 mei 2022 11:37

Heeft Manchester United de bodem nog altijd niet bereikt? Tegen Brighton liep het gisteren tegen een 4-0-pandoering aan. Een lachende Cristiano Ronaldo ging viraal. Engelse analisten zochten naar een verklaring.

Bij Sky Sports maakten ze brandhout van Manchester United na een nieuwe wanprestatie.

 

"De spelers van United kwamen op het veld alsof deze match er niet toe deed", zagen analisten Graeme Souness en Dion Dublin.

 

"Terwijl ze net moeten beseffen dat een club als United nooit een makkelijke match meemaakt. Voor United was dit geen topduel, voor Brighton was het wél een affiche."

 

"Als je dat niet begrijpt en daar niet mee kunt omgaan, dan hoor je niet bij deze club te spelen. De meerderheid van deze groep ziet dat niet in, vandaar het miserabele seizoen."

 

Cristiano Ronaldo had zich ongetwijfeld meer voorgesteld van zijn terugkeer naar Old Trafford. De 37-jarige Portugees zag het gisteren met lede ogen aan.

 

Een filmpje van een lachende Ronaldo - zuur en groen - ging viraal.

 

"Dat was de perfecte samenvatting. Lachte hij met zijn ploegmaats of de situatie?"

 

"Misschien dacht hij wel: vorige keer stond ik bij United op het veld met onder meer Paul Scholes, Roy Keane en Rio Ferdinand. Nu is het met dit hoopje..."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: