Ga naar de inhoud

Premier League klassement

Cristiano Ronaldo bedankt fans na moeilijk seizoen: "Wij willen allemaal glorie voor Man. United"

 di 3 mei 2022 12:13
" "
Ronaldo maakte gisteren zijn 30e goal van het seizoen, de voorbije 13 seizoenen scoorde hij altijd minstens 30 keer.

Manchester United speelde gisteren zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen voor eigen publiek. Laagvlieger Brentford ging met 3-0 voor de bijl en United had de zege onder meer te danken aan een strafschopgoal van Cristiano Ronaldo. Na de match bedankte de Portugese superster op Instagram de aanhang van de Red Devils voor hun steun in een bleek seizoen.

"Opnieuw was de steun vanuit de tribunes fantastisch. Laten we dit moment van de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op Old Trafford gebruiken om onze ongelofelijke supporters te bedanken. Het was een moeilijk seizoen voor onze ploeg, maar zij gaven ons nooit op."

Ronaldo heeft bij Manchester nog een contract voor een seizoen, maar de voorbije dagen verschenen in de Engelse media berichten dat hij op een vertrek zou azen. In zijn boodschap aan de fans laat de 37-jarige aanvaller daar alvast niets van merken.

"Jullie steun betekent alles voor ons en ons doel is om elke dag beter te worden, zodat we kunnen bereiken wat wij allemaal willen: glorie voor Man. United!", besluit hij.

Met nog twee competitieduels buitenshuis op het programma staat Manchester United teleurstellend zesde in de Premier League met 58 punten.

Nummer vier Arsenal, dat het laatste Champions League-ticket in handen heeft, heeft 5 punten meer en 2 matchen minder gespeeld. Onder de nieuwe coach Erik ten Hag zal er volgend seizoen dus wellicht niet op het kampioenenbal gedanst worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: