Ga naar de inhoud

Ronaldo bedankt Liverpool-fans voor hart onder de riem: "Een wereldwijde familie"

Cristiano Ronaldo heeft de supporters van Liverpool bedankt voor hun steun. De speler van Manchester United verloor vorige week zijn zoontje en in de match van zijn club tegen Liverpool gaven de fans hem en zijn familie in de 7e minuut een staande ovatie. "We zullen dit moment van respect en medeleven nooit vergeten."

Ronaldo en zijn vrouw Georgina Rodriguez meldden vorige week erg droevig nieuws. Bij de geboorte van hun tweeling haalde een van de kindjes het niet. Een harde klap voor het gezin en de Portugees miste daardoor logischerwijs de match van zijn ploeg tegen Liverpool.

 

In minuut 7, zijn rugnummer, kreeg hij van het hele stadion een staande ovatie als steun. Ook werd "You'll Never Walk Alone" gezongen. Volgens Liverpool-trainer Jurgen Klopp was dat het moment van de wedstrijd.

 

"Een wereld, een sport, een wereldwijde familie. Bedankt, Anfield", reageerde Ronaldo nu op Instagram. "Mijn familie en ik zullen dit gebaar van respect en medeleven nooit vergeten."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.