Ga naar de inhoud

BEKIJK: United- en Liverpool-fans steken Ronaldo hart onder de riem met pakkend applaus

In de 7e minuut is voetbal even bijzaak.

Mooi moment in de Engelse voetbaltopper tussen Liverpool en Manchester United (4-0). In de 7e minuut stonden de spelers en de supporters even stil bij het overlijden van het zoontje van Cristiano Ronaldo. Ze zongen en applaudisseerden voor de getroffen voetbalster en zijn familie.

Een dag voor de wedstrijd maakte Cristiano Ronaldo bekend dat hij een zoon verloren was bij de geboorte van een tweeling. De Portugese voetbalster paste gisteren dan ook logischerwijze voor de wedstrijd met Manchester United op het veld van Liverpool.

 

Tijdens de Engelse competitiematch was voetbal even bijzaak in minuut 7, het rugnummer van Ronaldo. Het hele stadion applaudisseerde voor de voetballer.

 

De supporters van Manchester United begonnen te zingen, de collega's van Liverpool volgden met hun lijflied "You'll never walk alone".

 

"Een prachtig moment", vond ook commentator Filip Joos.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Liverpool won overtuigend (4-0), maar dat is niet wat coach Jürgen Klopp bij was gebleven. Wel de steun voor Cristiano Ronaldo.

 

"Dit is hoe voetbal moet zijn", zei de Duitser. "Klasse vond ik het."

 

"Het is het ergste wat je kan overkomen", viel United-coach Ralf Rangnick in. "We staan allemaal achter hem."

Dit is hoe voetbal moet zijn.

Jürgen Klopp
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.