Ga naar de inhoud

Ronaldo en zijn gezin verwerken dood van zoontje: "Onze dochter is nu thuis"

Het gezin van Cristiano Ronaldo beleeft moeilijke dagen. De Portugese voetballer en zijn vrouw verloren bij de geboorte van hun tweeling een van de twee kindjes. Intussen zijn zijn vrouw en pasgeboren dochter wel thuis. "Het is nu tijd om dankbaar te zijn voor het nieuwe leven dat we hebben mogen verwelkomen", klinkt het.

Cristiano Ronaldo deelde gisteren een mooie foto van zijn gezin op Instagram. Op de foto staat ook zijn pasgeboren dochter. Het kindje is thuis, maar haar broertje overleed bij de geboorte.

 

Dat drama proberen Ronaldo en zijn vrouw nu een plaats te geven. "Home sweet home", klonk het in het bijschrift. "Mijn vrouw en dochter zijn eindelijk weer thuis bij ons. We willen iedereen nog eens bedanken voor alle steun. Dat is heel belangrijk voor ons en we voelen ook de liefde en het respect."

 

"Nu is het tijd om dankbaar te zijn voor het leven dat we net hebben mogen verwelkomen", sluit Ronaldo af bij de foto met zijn hele kroost en zijn jongste dochter in zijn armen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.